Skip to main content
Op zoek naar vitrinekasten voor modelauto's? Of u nu een verzamelaar bent die al jarenlang modellen van auto's verzamelt of gewoon een liefhebber bent die af en toe een modelauto koopt, een vitrinekast is een uitstekende manier om uw collectie te tonen en te beschermen.

Gemaakt om te beschermen

Een van de belangrijkste voordelen van een vitrinekast is dat het uw modelauto’s beschermt tegen stof, vuil en beschadiging. Stof en vuil kunnen zich ophopen op uw modelauto’s en de afwerking aantasten, terwijl een vitrinekast zorgt voor een stofvrije omgeving die uw collectie intact houdt. Bovendien biedt een vitrinekast bescherming tegen nieuwsgierige handen, huisdieren en kinderen, waardoor uw modellen veilig en beschermd blijven.

Direct samenstellenStandaard maten

Geef je collectie de plek die ze verdient

Onze vitrinekasten zijn ook perfect voor het creëren van een visueel aantrekkelijke display van uw modelauto’s. De glazen schuiframen bieden een kristalhelder zicht op uw collectie en laten uw modelauto’s schitteren en schijnen. De vitrinekasten zijn verkrijgbaar met verschillende soorten verlichting, zoals LED-lampen, waardoor uw collectie nog beter tot zijn recht komt. Het is een perfecte manier om uw modelauto’s te tonen als ware kunstwerken.

Direct samenstellenStandaard maten

Standaard vitrines en maatwerk

Naast de standaardmodellen bieden wij ook op maat gemaakte vitrinekasten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra verlichting om je modelauto’s nog beter uit te laten komen. Of je kunt een vitrinekast laten maken die precies past bij de afmetingen van je wand. We denken graag met je mee om de perfecte vitrinekast voor jouw collectie samen te stellen.

Direct samenstellenStandaard maten

VERKRIJGBAAR IN 9 STANDAARD KLEUREN

Of kies zelf een RAL kleur

Naast negen standaardkleuren kunt u ook eenvoudig uw eigen kleur tijdens de bestelling opgeven.
Zo past de kast perfect in uw interieur.

Naturel (onbehandeld)

Transparant gelakt

Zwart

Antracietgrijs

Rood

Bruin gebeitst en gelakt

Wit

White wash en gelakt

Grey wash en gelakt

Makkelijk en veilig bestellen

Bestellen bij ons is eenvoudig en veilig. We hanteren scherpe prijzen en bieden snelle levertijden. Bovendien staan onze klantenservice-medewerkers altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dus ben je op zoek naar een mooie vitrinekast voor je auto’s? Bekijk dan snel ons assortiment en bestel vandaag nog!

Direct samenstellenStandaard maten