Skip to main content
Op zoek naar vitrinekasten voor al uw verzamelingen? Of je nu een verzamelaar bent van vingerhoedjes, kristallen beeldjes, smurfen of elk ander soort verzamelobject, onze vitrinekasten zijn de perfecte manier om je verzameling tentoon te stellen en te beschermen.

Gemaakt om te beschermen

Onze vitrinekasten zijn gemaakt om je verzameling te beschermen tegen stof, vuil en andere schadelijke elementen. Je kunt kiezen uit twee maten zodat je de hoogte kunt aanpassen aan de grootte van je verzamelobjecten. Kies voor LED verlichting zodat je verzameling nog beter tot zijn recht komt.

Direct samenstellenStandaard maten

Groot en klein, en alles daartussen

In onze configurator kunt u kiezen uit grote en kleine vakken. Zo kunt u van vingerhoedjes tot dinosauriërs in uw nieuwe kast onderbrengen. Wilt u toch een speciale maat, neem dan contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED verlichting om je verzameling nog beter uit te laten komen. Of je kunt een vitrinekast laten maken die precies past bij de afmetingen van je verzamelobjecten. We denken graag met je mee om de perfecte vitrinekast voor jouw collectie samen te stellen.

Direct samenstellenStandaard maten

VERKRIJGBAAR IN 9 STANDAARD KLEUREN

Of kies zelf een RAL kleur

Naast negen standaardkleuren kunt u ook eenvoudig uw eigen kleur tijdens de bestelling opgeven.
Zo past de kast perfect in uw interieur.

Naturel (onbehandeld)

Transparant gelakt

Zwart

Antracietgrijs

Rood

Bruin gebeitst en gelakt

Wit

White wash en gelakt

Grey wash en gelakt

Makkelijk en veilig bestellen

Bestellen bij ons is eenvoudig en veilig. We hanteren scherpe prijzen en bieden snelle levertijden. Bovendien staan onze klantenservice-medewerkers altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dus ben je op zoek naar een mooie vitrinekast voor je verzameling? Bekijk dan snel ons assortiment en bestel vandaag nog!

Direct samenstellenStandaard maten