Skip to main content

Het verhaal van Heins

Heins Vitrines is gevestigd in Wijchen (bij Nijmegen) en we zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van wandvitrines voor alle soorten verzamelingen. Of het nou gaat om treinen, auto's, vingerhoedjes of ga zo maar door, Heins kan het voor elkaar timmeren.

Wandvitrines voor al uw soorten verzamelingen, gemaakt van de best verkrijgbare 15 mm berken multiplex, achterwand van wit MDF of spiegel. Al onze vitrines worden geleverd met glasheldere uv-bestendig plexiglas, en worden met de grootst mogelijke zorg en precisie gemaakt.

Naast ons standaard assortiment vitrines, maken wij ook vitrines op maat. Hiervoor maakt u gebruik van de handige configurator om zelf uw vitrine samen te stellen. Door te werken met modules zijn de vitrines eindeloos uit te breiden. Module vitrines worden voorzien van poortjes, waardoor uw lange treinstellen doorlopen door de gekoppelde vitrines.

Verkrijgbaar met ingebouwde LED verlichting (wit of warm/wit), aansluiting links of rechts, compleet met dimmer, voeding en afstandsbediening, waardoor uw verzamelobject nog beter tot zijn recht komt.

  • Uitgefreesd voor H0, N-spoor of andere sporen naar wens.
  • Reclametrucks: Tekno, Lion, Herpa, Wiking WSI, enz.
  • Modelbouw schaal: 1:87, 1:72, 1:50, 1:43, 1:32, 1:24, 1:18
  • Smurfen, eierdopjes, borrelglaasjes, beeldjes enz.
  • Vingerhoedjes, miniatuurtjes, Zippo’s enz.

Michel Janssen aan het werk

Stel je kast(en) samen

In onze handige configurator kan je eenvoudig je vitrinekast samenstellen.
En als je er niet uitkomt? Dan kan je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Direct samenstellen